U bent op zoek naar een specialist in betonreparatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Balkons, lateien en ornamenten in een gevel vertonen door de jaren heen vaak ernstige betonschade. Wij herstellen schade van beton op een verantwoorde en kwalitatieve manier. Na een verantwoord herstel kan het betonnen oppervlak van duurzame en fraaie coatingsystemen voorzien worden. Zo kan uw beton er de komende jaren weer tegenaan.


Betonherstel

Betonherstel is een dienst waar wij veel ervaring mee hebben. Schade aan uw beton is niet iets waar u op zit te wachten. Dat begrijpen wij als geen ander. Toch is het soms noodzakelijk dit te laten herstellen. Laat het over aan specialisten, zodat u er de komende jaren geen omkijken naar heeft. Wij repareren diverse soorten beton, zoals:

• Balkon
• Ornamenten
• Vensterbanken
• Sierbanden en dergelijke

Wij kunnen ook een afwerking met sierpleisters voor u maken. Sierpleisters geven het geheel een fraaie uitstraling.

Schade aan beton herstellen

Schade aan het beton herstellen dient nauwkeurig te gebeuren. Wellicht was het erg gezellig, maar u zit er niet op te wachten dat wij binnen enkele maanden weer op de stoep staan. Is uw beton gescheurd, of twijfelt u over de staat van uw beton? Geen zorgen, wij hakken het gescheurde beton weg tot op de gezonde ondergrond. De vrijgekomen wapening rondom wordt volledig vrij gehakt en volledig ontroest. Eventuele correcties worden aangebracht voor een gedegen dekking van de wapening. Hierna worden, in de nog kleverige primer, de reparaties met een kunststof gemodificeerde specie, of minerale mortel afgewerkt. De kleur en structuur zal zoveel mogelijk behouden blijven om het fraaie aanzicht te behouden.

3 jaar garantie 

Bij het herstellen van beton komt veel kijken. De bijbehorende werkzaamheden kunnen wij eveneens voor u uitvoeren, alles van A tot Z voor u geregeld. Ook geven wij standaard 3 jaar garantie. Twijfelt u of het beton hersteld moet worden? Neem gerust even contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 

Uw beton laten herstellen?

Aanvraag geveldiagnose