Dakwerkzaamheden voeren wij graag uit voor onze opdrachtgevers. De oude dakbedekking wordt verwijderd en op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Vervolgens leggen wij een polyestermat onderlaag neer en wordt de nieuwe strook dakbedekking gebrand. Hierna leggen wij een A.P.P toplaag aan. Al het opgedane werk wordt netjes afgewerkt, met extra stroken gemineraliseerde dakbedekking. De dakranden worden netjes afgewerkt met zinken deklijsten. Zodra de werkzaamheden zijn voltooid wordt er nieuw dakgrind aangebracht.

Wij verzorgen eveneens het vernieuwen van Leien dakbedekking of een Pannen dakbedekking.


Leien dakbedekking

Door het plaatsen van Leien op een dak geven we uw woning een mooi karakteristiek, romantisch uiterlijk. Er zijn verschillende soorten leien dakbedekking:

Kunststof

Kiest u voor kunststof leien, dan kiest u voor de meest betrouwbare oplossing. Ze zijn fabrieksmatig gemaakt, dus allemaal hetzelfde. Het dak wordt hierdoor wel minder uniek.

-
Natuur

Bij natuursteen is er vakmanschap en tijd nodig. Heeft u dit er voor over, dan heeft u wel een echt uniek en mooi dak.

Bitumen

Bitumen leien zijn wat eenvoudig. Ze zijn vooral populair voor tuinhuisjes of blokhutten en makkelijk te realiseren.

Pannen dakbedekking 

Het karakter van een huis wordt deels bepaald door de keuze van de dakpannen. Ze zijn er in diverse soorten, maten en materialen. Uiteraard kunnen we hier een passend advies in geven. Door het kiezen van de juiste dakpannen maakt u uw woning of gebouw tot een fraai geheel. Wij beschikken over een ruim assortiment dakpannen, dus voor ieder wat wils. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Uw dakwerkzaamheden uitbesteden?

Contact ons