Niet voor iedereen is direct duidelijk wat een knipvoeg is. Eenvoudig uitgelegd gaat het om een voeg, die iets uitsteekt ten opzichte van de steen. Het zetten van deze voeg is precisiewerk en wordt door de gediplomeerde vakmannen van Karel Kamp nauwkeurig uitgevoerd. Ambachtelijk werk, daar worden we blij van. En u ook, bij het zien van het eindresultaat.  

Op het totaal vernieuwen van het voegwerk geven wij een garantie van 12,5 jaar.


Gediplomeerde vakmensen 

Een knipvoeg ziet u met name terug bij monumentale- en grachtenpanden. Deze voeg is uniek door zijn uiterlijk. Door de mortel op een specifieke wijze af te snijden ontstaat er een driehoekig dakje. Het is niet voor niets dat het door gediplomeerde vakmensen uitgevoerd moet worden. Het voegwerk bezet een groot gedeelte van de gevel. Een belangrijk element dus voor de totale uitstraling van uw woning of het gebouw.  

Verschil tussen knip- en snijvoeg 

Er heerst vaak nog wat verwarring tussen een knip- en snijvoeg. Beide voegen worden schuin afgesneden, met als resultaat: een klein driehoekig dakje als resultaat. Het enige verschil zit hem in de hoeveelheid waarin de voeg uitsteekt ten opzichte van de stenen. Bij de snijvoeg staat de voeg op één lijn met de steen. Dit geeft een ingetogen uitstraling. Bij de knipvoeg steekt de voeg iets uit ten opzichte van de steen. Dit zorgt voor een meer statige uitstraling.  

Prijs knip- en snijvoeg 

De prijs voor het realiseren van knipvoegen hangt van diverse factoren af. Denk hierbij aan het aantal m² meters, het aantal rollagen en bijvoorbeeld spiegels en sierwerken. Wij komen gerust bij u langs voor een passend advies en een scherpe prijs. Een knipvoeg geeft uw woning of gebouw een unieke uitstraling. De investering is het zeker waard, terug te zien in het eindresultaat.  

12,5 jaar garantie

Na oplevering krijgt u van ons een garantiecertificaat. Niet omdat het zo leuk staat, maar omdat u daadwerkelijk 12,5 jaar garantie krijgt. Best een geruststellende gedachte toch!

Knipvoeg voor uw woning of gebouw?

Aanvraag geveldiagnose