U wilt uw latei laten maken of vervangen, maar geen idee hoe? Onze vakmensen helpen u graag met het verhelpen van problemen, met het herstellen, of vernieuwen van uw latei. Na verloop van jaren kunnen er scheuren en beschadigingen in de gevel ontstaan. Dit kan met vorst of bijvoorbeeld verzakkingen te maken hebben. We komen graag even bij u langs om een passende en duurzame oplossing te bieden.


Latei herstellen

Het bestaande metselwerk wordt in verband weggehakt en vrijkomend staal conserveren we door middel van schuren of borstelen met een staalborstel. Het staal smeren we twee keer in met een roestwerend middel (Innertol). Hierna wordt het geheel hersteld, als bestaand metselwerk.

Latei vernieuwen

Indien de latei zo erg gecorrodeerd is dat deze zijn draagvermogen heeft verloren, dan kunnen we deze ook voor u vernieuwen. Bij het vernieuwen van een latei wordt het bovenliggende metselwerk gestempeld. Ook herstellen wij totale erkerconstructies.

3 jaar garantie  

Bij het herstellen of vernieuwen van een latei komt veel kijken. De bijbehorende werkzaamheden kunnen wij eveneens voor u uitvoeren, alles van A tot Z voor u geregeld. Ook geven wij standaard ruim 3 jaar garantie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw latei herstellen of vernieuwen?

Contact ons