U bent op zoek naar een schildersbedrijf in regio Den Haag? Onze vakmensen helpen u graag. Vaak weet u al geruime tijd dat het nodig is om de boel weer eens goed onder handen te nemen. Toch wordt het vaak weer een jaartje uitgesteld en neemt de kwaliteit van het schilderwerk af. Stel het niet te lang uit. Goed onderhoud is van groot belang. Regel het vandaag nog en zorg dat uw schilderwerk weer in optima forma is.


Schilderwerkzaamheden

Schilderwerk speelt een belangrijk onderdeel in goed onderhoud van gebouwen. Naast dat goed schilderwerk een beschermende functie heeft, is het ook een verfraaiing van het betreffende gebouw.

Schilderwerk is vakwerk  

Schilderwerk is vakwerk. Of het nu gaat om een huis of een gebouw. Uiteindelijk is het uw, maar ook ons visitekaartje. Dat laat u toch ook het liefst over aan de mensen van Karel Kamp? Wij werken met producten van topkwaliteit als Sikkens en Sigma, zodat uw nieuwe schilderwerk geruime tijd mee gaat. Een lange levensduur is gegarandeerd en de uitstraling van uw woning of bedrijf ziet er weer verzorgd uit.

Rubbel XD

Om het beste resultaat te realiseren maken we gebruik van Rubbol XD van Sikkens. Sikkens is een verfproduct dat alle huidige producten in prestaties overtreft. Door de unieke bind- middelcombinatie is Rubbol XD Gloss de nieuwe standaard voor buitenduurzaamheid; een product met een zeer hoge en bolle aanvangsglans, uitmuntend glans- en kleurbehoud en zeer goed bestand tegen krijten. Enkele voordelen op een rij:
• 30% duurzamer dan de huidige topproducten
• Zeer hoge aanvangsglans
• Tot 40% meer glansbehoud
• Overschilderen na 8 tot 10 jaar
• VOC-gehalte conform norm
• 2 jaar extra garantie

Coating

Kiest u voor een triflex coating dan krijgt u bij ons 5 jaar garantie. Kiest u voor de 2 componenten coating, dan krijgt u 2 jaar garantie. Ook voor het coaten van minerale geveldelen met bijvoorbeeld een duurzaam ecologisch product dat de groei van mos en algen tegengaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Schilderwerkzaamheden van Karel Kamp

Heeft u vragen over de schilderwerkzaamheden van Karel Kamp? Vraag het ons gerust. Wij komen graag bij u langs voor een offerte. Wilt u direct een afspraak maken, bel dan gerust.

Uw schilderwerk uitbesteden?

Aanvraag geveldiagnose