Bij Karel Kamp bent u aan het juiste adres voor het plaatsen en huren van steigers. Of het nu gaat om rolsteigers of vaste steigers. Wij regelen het. Afhankelijk van uw wensen kunnen we diverse type steigers leveren.


Vaste steigers huren

Zodra u een steiger nodig heeft, geeft u even een belletje en wij regelen de rest. Onze steigers hebben een werkvloerbreedte van 0,73 meter, met een trapopgang en een dubbele leuning. De steiger wordt verankerd door middel van wartels of pijpjes met slangankers in de voeg. Bij demontage worden de gaatjes opnieuw dicht gevoegd met zand of cement. De steiger wordt geheel geplaatst volgens de Arbo-norm. Zo weet u zeker dat aan alle voorwaarden wordt voldaan. Uiteindelijk wordt de werkplek weer schoon opgeleverd. Zoals het hoort.

Aluminium steigerdelen  

De steigerdelen bestaan voornamelijk uit aluminium. We zetten de voordelen van aluminium steigers even voor u op een rijtje:
• Het materiaal is licht en sterk
• Makkelijk op te bouwen en af te breken
• Uiterst stabiel

Steiger zelf verhuren

Mocht u de steiger zelf willen verhuren, dan bent u tijdens de huurperiode verantwoordelijk voor het steigermateriaal. De huur van materiaal gaat in op het moment van aanvoer en eindigt op het moment van afvoer.

Doorloop steigerdelen

Als u een met een groot project bezig bent kunt u kiezen om gebruik te maken van doorloop steigerdelen. Zo hoeft u niet elke keer op en neer te klimmen en kunt u gewoon doorlopen als er meerdere steigertorens zijn gekoppeld. Veiligheid boven alles. Wanneer u werk heeft aan een dakgoot, dan is het ook mogelijk om bij ons loopbruggen te huren.

Steiger huren?

Contact ons