Heeft u last van hardnekkig vuil op uw gevel? Schakel de vakmensen van Karel Kamp in en uw gevel straalt als nooit tevoren. Het straalmiddel dat wij gebruiken zorgt voor een agressieve aanpak van uw vervuilde gevel. Het schoonspuiten doen wij met behulp van het Torbo systeem. 


Torbo systeem

De oppervlakte wordt gestraald met behulp van het Torbo straalsysteem onder lage druk (1 tot 12 Bar). Met dit systeem wordt een straalmiddel met lucht en water tegen de gevel aangeblazen. Het water dient uitsluitend om het stof te binden. Een veel gebruikt straalmiddel is Olivinezand. Dit middel bevat geen vrije kwarts en voldoet daardoor geheel aan de milieueisen, die gesteld zijn door de Arbeidsinspectie. Door de hoge druk en het gebruik van water wordt de gevel goed gereinigd. Om eventuele overlast zo veel mogelijk te beperken zorgen we dat de stof tijdens de werkzaamheden in de netten terechtkomt. Op deze manier is het ook gemakkelijker schoon te houden.

Een stralende gevel

Na het stralen van uw gevel ziet u direct het verschil. Naast dat de buitenmuur weer de gewenste uitstraling heeft, draagt het ook bij aan de duurzaamheid van uw gevel. Vuil kan namelijk op de lange termijn uw gevel aantasten. Door gevelreiniging stijgt ook de waarde van uw woning. Een woning met een mooie, schone gevel is namelijk een stuk aantrekkelijker voor eventuele kopers.

Zelf stralen

Het is verstandig om het stralen van uw gevel niet zelf te doen. Het stralen van uw gevel is een iets agressievere manier, waardoor het risico’s met zich meebrengt. De methode kan uw gevel aantasten en de buitenste laag beschadigen.

Uw gevel laten stralen?

Aanvraag geveldiagnose