U heeft een nieuw huis gekocht, of uw woning is toe aan een verbouwing en het stucwerk moet nodig aangepakt worden? Wij helpen u graag. Stucwerk is dé manier om uw wand of plafond een prachtige, gladde afwerklaag te geven. Een andere kleur, of uniek motief erin? Geen probleem. Onze stucadoors zijn echte vakmensen en weten als geen ander hoe ze glad stucwerk aan dienen te brengen. De finishing touch van uw verbouwing. 


Goed stucwerk

Goed stucwerk is van groot belang. Niet alleen voor het perfecte eindresultaat van uw woning, maar ook om praktische redenen. Het biedt extra isolatie, is vochtwerend en brandvertragend. Het belangrijkste blijft echter dat glad stucwerk uw dagelijkse woongenot bevordert en uw woning sterk in waarde doet stijgen!

Voordelen stucwerk

Goed stucwerk is essentieel in een woning. Als uw wanden en plafond goed en glad gestukt zijn dan krijgt u het gevoel dat de ruimte groter is. Hieronder nog een aantal voordelen van glad stucwerk:

• Een ondergrond voor behang en schilderwerk
• Tijdloos en visueel meer ruimte
• Eenvoudig over te schilderen
• Makkelijk herstelbaar
• Waardevermeerdering woning

Soorten stucwerk

We kunnen diverse soorten stucwerk voor u aanbrengen. Veel van onze opdrachtgevers kiezen voor glad stucwerk, maar u kunt ook kiezen voor gefigureerd stucwerk. U betaalt hier iets meer voor, maar het verschil is duidelijk zichtbaar.

Prijs stucwerk

De prijs van het stucwerk is van verschillende factoren afhankelijk. Wilt u glad of sierlijk stucwerk? Het aantal vierkante meters, de staat van uw wand of plafond. We komen graag bij u langs voor een eerlijk advies en een scherpe prijs. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat het stucwerk er glad en strak uit komt te zien. Een absolute meerwaarde voor uw woning.

Uw stukwerk uitbesteden?

Contact ons