Ben jij een harde werker met een hoop ervaring in de gevelrenovatie? Wij zijn per direct op zoek naar ervaren 'Gevelwerkers', die ons team komen versterken. Vindt jij het fijn als geen één dag hetzelfde is en zoek je uitdaging in de werkzaamheden? Binnen deze functie ben je o.a. bezig met voegwerk, knip -en snijvoeg, metselwerk, gevels verankeren, betonherstel-werkzaamheden, granito, gevelreiniging, kitwerk, impregneren van de gevels en divers onderhoud. Interesse? Stuur dan je sollicitatie naar marvin@karelkamp.nl


Spouwmuurisolatie  

Spouwmuurisolatie zorgt voor stilstaande lucht. Dat is de beste isolatie. Door de spouw op te vullen met isolatiemateriaal wordt de temperatuur van de binnenmuren flink hoger dan voor de spouwmuurisolatie. De muur voelt na isoleren niet meer kil aan en straalt geen kou meer af. Uw huis voelt comfortabel warm. Met het isoleren van de spouwmuur kunt u tot wel 25% op de gasrekening besparen.

Spouwmuur isoleren

Bij huizen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1975 is het mogelijk de spouwmuur te isoleren. Oudere woningen hebben geen spouw en bij nieuwere woningen is de spouwmuur vaak al geïsoleerd. Bij het isoleren van een spouwmuur is het belangrijk dat ook het voegwerk, het dak en de goten in de juiste staat verkeren. Zo voorkomt u dat regenwater in de spouw loopt en de spouwmuurisolatie aantast.

Interesse? Stuur dan je sollicitatie

Solliciteer nu