Op zoek naar een vakkundig voegersbedrijf in regio Zuid-Holland? Wij helpen u graag. De kwaliteit van het voegwerk kan afnemen door weer- en milieu-invloeden. Ook een gebrekkige uitvoering tijdens de bouw kan een oorzaak zijn van slecht voegwerk. U wilt het voegwerk laten herstellen, maar waar doet u dan goed aan? Het is geen alledaagse beslissing. Bij de specialisten van Karel Kamp bent u aan het juiste adres voor het vervangen van uw voegwerk. Wij gaan door weer en wind voor het perfecte eindresultaat.


Soorten voeg- en metselwerk

Voegwerk bezet een groot gedeelte van uw gevel. Het is een belangrijk element voor de totale uitstraling. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een meer statige uitstraling, of juist een meer ingetogen uitstraling. Alles is mogelijk en uiteraard kunt u bij ons rekenen op een passend advies.

De soorten voegwerk die wij voor u kunnen realiseren:

• Platvollevoeg
• Borstelvoeg
• Verdieptevoeg
• Schaduwvoeg
• Knip/snijvoeg
• Dagesnedevoeg
• Monumentale knip/snijvoeg

Voegwerk volgens de normen

Het voegwerk wordt aangebracht conform de normen van de CUR-aanbeveling 61 en wordt ingedeeld in de hardheidsklassen:

VH 15 - 15 t/m 24 = zacht
VH 25 - 25 t/m 34 = matig hard
VH 35 - 35 t/m 44 = middel hard
VH 45 - 45 en meer = hard

Kleurvoeg

Uw voegwerk is wellicht nog nooit, of lange tijd geleden vervangen. Voor welke kleur kiest u dan? Wij stemmen de gewenste kleur voor u af, door het opzetten van proefstukjes. Zo is goed te zien welke kleur het nieuwe voegwerk krijgt.

Kwaliteit voegwerk

Voor het uitslijpen van het oude, bestaande voegwerk worden diamantschijven gebruikt. De dikte van de diamantschijf stemmen wij af op de breedte van de oude bestaande voeg. Door het gebruik van diamantschijven wordt de schade aan het metselwerk tot een minimum beperkt. Bij het uitslijpen van het bestaande voegwerk wordt gebruikgemaakt van afzuiging door middel van een speciale stofzuiger. Hierdoor wordt 80% van het ontstane stof verwijderd. Onze vrolijke medewerkers doen hun uiterste best om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

12,5 jaar garantie op uw voegwerk

Op het totaal vernieuwen van het voegwerk geven wij een garantie van 12,5 jaar. Best een geruststellende gedachte toch!

12,5 jaar garantie

Na oplevering krijgt u van ons een garantiecertificaat. Niet omdat het zo leuk staat, maar omdat u daadwerkelijk 12,5 jaar garantie krijgt. Best een geruststellende gedachte toch!

Uw voegwerk uitbesteden?

Contact ons