Niet iedereen heeft kennis van renovaties, gevels en overige werkzaamheden. Om die reden hebben wij een aantal veelgestelde vragen voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust even contact met ons op.


 • Wanneer is mijn gevel toe aan renovatie?

  De gevel kunt u zelf controleren op de volgende symptomen:

  - Er ontbreken voegen in de gevel.
  - Op vochtdoorslag.
  - Bakstenen worden naar buiten gedrukt en/of scheuren zijn duidelijk zichtbaar.
  - Als u met een voorwerp het voegwerk makkelijk eruit kan krabben.
  - Er bevinden zich scheuren in het beton.

  Het is raadzaam, als er een mogelijkheid is, om ook uw schoorsteen op het dak te controleren. Deze wordt vaak over het hoofd gezien.

 • Hoelang gaat mijn gevel mee na de uitgevoerde renovatie?

  Bij het geheel vernieuwen van het voegwerk, zal de gevel op zijn minst 20-30 jaar in goede staat verblijven.

  Dit is afhankelijk van verschillende weersinvloeden. Hierbij moet u denken aan de hoeveelheid regen, zon en zoutaanslag als u bijvoorbeeld langs de kust woont.

  Als het bestaande voegwerk kwalitatief in orde is, maar er ontbreken een aantal voegen, kunt u ook alleen een voegreparatie laten uitvoeren. Hoelang de gevel mee gaat na de uitgevoerde reparatie, zal op locatie beoordeeld moeten worden.

 • Wat houdt een geveldiagnose precies in?

  Uw gevel wordt op locatie door één van onze specialisten grondig geïnspecteerd.

  Onze specialist vertelt u uitgebreid over alle mogelijkheden en de beste aanpak voor uw gevel. Na de geveldiagnose ontvangt u van ons een offerte op maat. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent.

 • Hoelang duurt het voordat ik een offerte ontvang?

  Wanneer u ons webformulier heeft ingevuld, zullen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor een geveldiagnose.

  Nadat wij de gevel van dichtbij hebben beoordeeld, ontvangt u binnen 7 werkdagen een offerte. De geldigheid van de offerte staat op 3 maanden.

 • Zit er garantie op de werkzaamheden?

  Ja, op het geheel vernieuwen van het voegwerk geven wij 12,5 jaar garantie.

  Na het afronden van de werkzaamheden overhandigen wij een garantiecertificaat. Onze garantievoorwaarden kunt u terug vinden op de pagina van het garantiecertificaat.

 • Hebben jullie referenties in de buurt?

  In ons werkgebied ‘Zuid-Holland’ hebben wij meer dan 15.000 gevels professioneel onderhanden genomen.

  Als u contact met ons opneemt, verwijzen wij u graag naar een referentieproject. Via de onderstaande link kunt u beoordelingen lezen van andere klanten: klantenvertellen.nl

 • Wanneer kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden?

  Doorgaans gaan wij circa 6 a 8 werkweken na ontvangst van de opdrachtbevestiging van start.

  De weersomstandigheden kunnen invloed uitoefenen op onze planning. Uiteraard stellen wij u tijdig op de hoogte van eventuele wijzigingen.

 • Hoelang duurt de renovatie ongeveer?

  Dit hangt af van het aantal woningen en type werkzaamheden.

  De gemiddelde projectduur staat op 2-4 weken. Particulieren laten vaak namens een VVE (Vereniging Van Eigenaren) een renovatie uitvoeren. De zogeheten ‘reparatie klussen’ variëren van een paar uur tot een aantal dagen.

 • Wat zijn gangbare prijzen voor een gevelrenovatie?

  Onze aanneemsom wordt berekend op het aantal vierkante meters.

  Bij een groot project kunnen onze vakmannen sneller ‘meters’ maken, waardoor dit prijstechnisch vaak voordeliger uitvalt, dan bij kleine reparatie klussen.

  Bij kleine opdrachten wordt er vaak in manuren gerekend, een prijs op regiebasis is dan realistischer dan een m2 prijs. Onze actuele regieprijs wordt altijd in de offerte vermeld.

Staat uw vraag er niet bij?

Contact ons